Advized - oberoende köpråd
logo
search
Rubrikikon för Matberedare

Matberedare

2 listor i den här kategorin

Bästa matberedaren under 1000 kr

FDP300WH
Stack & Snap
FP3010

30 juli 2019 - Peter Wåhlén placerade Kenwood FDP300WH i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa matberedaren

Electrolux Masterpiece Collection EFP9400

30 juli 2019 - Peter Wåhlén tycker att Electrolux fick till en fullträff med Masterpiece Collection EFP9400 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi matberedare

En matberedare är guld värd om du behöver tillaga något i större kvantiteter, till exempel hacka eller mixa stora mängder grönsaker och rotfrukter. Här kan du hitta tips på både bra, billiga matberedare och dyrare, högkvalitativa matberedare som kommer att hålla resten av livet. Därför hittar du här även en stor bredd av olika märken, från Bosch och Electrolux till Hamilton Beach och Philips.

Experter testar Matberedare

Peter Wåhlén är vår köksmaskinsexpert som främst prioriterar funktion och kvalitet när han ger sina produkttips. Peter använder olika slags köksmaskiner varje dag genom sitt jobb som konditor, och är djupt insatt när det kommer till vilka olika delar och funktioner som faktiskt är viktiga i en matberedare. Listorna är inga regelrätta tester, utan hans personliga köpråd baserade på stor kunskap och erfarenhet. Som alla Advizeds experter är Peter oberoende, och ger endast tips om matberedare han själv tycker är bra och antingen har testat eller skulle kunna tänka sig att köpa.