search
iPhone XS Max 64GB Silver en mobiltelefon från Apple

Apple iPhone XS Max 64GB Silver

Topplistor

0 Topplistor

Kundvagn

2 Återförsäljare

12 999 :-

länk

8 922 :-

länk

Advized rekommenderar från YouTube

Här recenserar youtubern Isaac XS Max och beskriver vad som skiljer den från tidigare iPhones.

YouTube - video om produkten

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Mobiltelefonen med bäst kamera

Joachim Björnström

Av Joachim Björnström

Borttagen från listan 8 oktober 2019

På andra plats hittar vi Apples senaste och mest kraftfulla modell. XS Max har i sedvanlig Apple-anda begåvats med en riktigt vass kamerauppsättning. På baksidan finner vi en vidvinkellins samt en telelins med 2x optisk zoom. Allt ackompanjeras av Apples lättanvända och mycket bra kameramjukvara. Med XS Max kan du ta riktigt fina porträttbilder och andra bilder med så kallad bokeh-effekt, alltså bilder med suddig bakgrund, enkelt förklarat! XS Max presterar även riktigt bra i dåliga ljusförhållanden, enligt många så pass bra att den är bäst på marknaden i just den kategorin. Själv tycker jag den får hård konkurrens av en annan modell på listan, Pixel 3XL. Men skillnaderna är små. Det som talar för iPhone är att det är just en iPhone, modellen har erkänt lång livslängd gällande uppdateringar, och passar utmärkt om du använder dig av andra produkter från Apple!

Mobiltelefonen med bäst kamera

Joakim Ewenson

Av Joakim Ewenson

Borttagen från listan 24 oktober 2019

Är du likt mig lite smått fast i Apples ekosystem så är det just nu Apple iPhone XS Max som är det bästa du kan finna på marknaden. Här har du en uppsättning kameror som klarar av de flesta situationer och som ger dig naturliga och trevliga bilder som passar lika bra i sociala medier som utskrivna i fotoalbumet. Apple är erkänt bra när det kommer till mobilkameror och så är även fallet med den senaste generationen. Till skillnad från senaste generationen Huawei får du dock betala ett högre pris för något färre hårdvarufinesser, även om jag personligen kan föredra de något mer naturliga bilderna som kameran i iPhone presterar. Apple iPhone XS Max är, om än inte bäst, en fantastisk kameramobil, allra helst för dig som redan är iPhone-frälst!

Bästa mobiltelefonen

Dejan Lupeskovic

Av Dejan Lupeskovic

Borttagen från listan 22 december 2019

iPhone XS Max är Apples senaste och bästa mobil. Det som skiljer den från lillebror XS är skärmen och batteriet där båda är större. Vad iOS ger dig, till skillnad från de olika Android-versionerna, är en bekant och stabil upplevelse. Är du redan insatt i Apples ekosystem med iPad och Macbook är iPhone ett bra val eftersom den kan kommunicera med andra Apple-produkter. På så sätt kan du enkelt ha dina bilder och filer synkade på alla enheter. När det gäller funktioner är kamerorna förbättrade, FaceID är marginellt snabbare än hos tidigare modeller och den nya processorn är snabbare än allt annat på marknaden. Batteriet på XS Max varar en dag utan problem och har bäst standby av alla telefoner här på grund av iOS utmärkta optimering. Det enda negativa är att iPhones är väldigt dyra. Har man en äldre iPhone och vill uppgradera är detta en utmärkt telefon, men svår att sälja in till Android-användare.