Advized - oberoende köpråd
logo
search
iPhone XS Max 64GB Silver en mobiltelefon från Apple

Apple iPhone XS Max 64GB Silver

Topplistor

5 Topplistor

Kundvagn

6 Återförsäljare

Teknikproffset logo

12 499 :-

länk
Elgiganten logo

12 688 :-

länk
NetOnNet logo

12 689 :-

länk
MediaMarkt logo

12 690 :-

länk
Proshop logo

12 990 :-

länk
Dustin Home logo

13 780 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized rekommenderar från YouTube

Här recenserar youtubern Isaac XS Max och beskriver vad som skiljer den från tidigare iPhones.

Här recenserar youtubern Isaac XS Max och beskriver vad som skiljer den från tidigare iPhones.

Produkten finns med på 5 topplistor

Mobiltelefonen med bäst kamera

5. Apple iPhone XS Max 64GB Silver - En lista med telefoner är väl inte komplett utan att nämna en iPhone-enhet? Här har vi Apples flaggskeppsmodell som kom ut sent förra året. Den levererar två stabila kameror och ruskigt snabb prestanda tack vare Apples egna A12 Bionic-processor, så du är nästan garanterad en snabb telefon under många år. Kamerorna på baksidan är dels en vanlig 12-megapixel vidvinkelsensor med optisk bildstabilisation, och en 12-megapixel telefoto-lins som erbjuder 2x optisk zoom. I övrigt är det en iPhone. Du får uppdateringar på en gång, du har en uppsjö med appar för fotografi tillgängligt via deras app store, och du har en fantastisk snabb mjukvara. Du får dessutom en stor 6,5" AMOLED-display som återger färger bra. Du som gillar iOS och vill ha den bästa tillgängliga telefonen får vara beredd att öppna plånboken och betala ett ganska häftigt pris.

+

Skärmen, iOS, snabb

Dyr, kameran är inte bäst i klassen

Till Topplistan

link

Mobiltelefonen med bäst kamera

3. Apple iPhone XS Max 64GB Silver - På andra plats hittar vi Apples senaste och mest kraftfulla modell. XS Max har i sedvanlig Apple-anda begåvats med en riktigt vass kamerauppsättning. På baksidan finner vi en vidvinkellins samt en telelins med 2x optisk zoom. Allt ackompanjeras av Apples lättanvända och mycket bra kameramjukvara. Med XS Max kan du ta riktigt fina porträttbilder och andra bilder med så kallad bokeh-effekt, alltså bilder med suddig bakgrund, enkelt förklarat! XS Max presterar även riktigt bra i dåliga ljusförhållanden, enligt många så pass bra att den är bäst på marknaden i just den kategorin. Själv tycker jag den får hård konkurrens av en annan modell på listan, Pixel 3XL. Men skillnaderna är små. Det som talar för iPhone är att det är just en iPhone, modellen har erkänt lång livslängd gällande uppdateringar, och passar utmärkt om du använder dig av andra produkter från Apple!

+

Kameramjukvara, iOS, livslängd

Priset

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen

3. Apple iPhone XS Max 64GB Silver - Apples senaste monstermobil förtjänar givetvis en plats på listan. Marknadens just nu kraftigaste mobilprocessor återfinns i iPhone XS & XS Max. Ett riktigt kraftpaket även gällande batteritid, jag klarar mig utan problem i två dagar med rätt tungt användande. XS-serien stödjer även trådlös laddning och givetvis Apple-Pay, som än så länge har begränsat stöd av banker och kortutgivare i Sverige. Det här är en riktigt rapp telefon med en mycket bra kamerauppsättning och den mobil som jämte Pixel 3 XL och P30 Pro presterar absolut bäst i mörkerfotografering. Även här finner vi en riktigt bra skärm som inte skäms för sig vid film eller fotovisning. Just operativsystemet kanske är det främsta köpargumentet för XS/XS Max. Har du andra Apple-enheter i hemmet är iPhone ett givet val. Lång livslängd och gediget med uppdateringar gör att XS Max får en plats på listan.

+

Väldigt bra kamera, iOS

iOS, dyr

Till Topplistan

link

Mobiltelefonen med bäst kamera

4. Apple iPhone XS Max 64GB Silver - Är du likt mig lite smått fast i Apples ekosystem så är det just nu Apple iPhone XS Max som är det bästa du kan finna på marknaden. Här har du en uppsättning kameror som klarar av de flesta situationer och som ger dig naturliga och trevliga bilder som passar lika bra i sociala medier som utskrivna i fotoalbumet. Apple är erkänt bra när det kommer till mobilkameror och så är även fallet med den senaste generationen. Till skillnad från senaste generationen Huawei får du dock betala ett högre pris för något färre hårdvarufinesser, även om jag personligen kan föredra de något mer naturliga bilderna som kameran i iPhone presterar. Apple iPhone XS Max är, om än inte bäst, en fantastisk kameramobil, allra helst för dig som redan är iPhone-frälst!

+

Neutrala och naturliga bilder

Priset

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen

3. Apple iPhone XS Max 64GB Silver - iPhone XS Max är Apples senaste och bästa mobil. Det som skiljer den från lillebror XS är skärmen och batteriet där båda är större. Vad iOS ger dig, till skillnad från de olika Android-versionerna, är en bekant och stabil upplevelse. Är du redan insatt i Apples ekosystem med iPad och Macbook är iPhone ett bra val eftersom den kan kommunicera med andra Apple-produkter. På så sätt kan du enkelt ha dina bilder och filer synkade på alla enheter. När det gäller funktioner är kamerorna förbättrade, FaceID är marginellt snabbare än hos tidigare modeller och den nya processorn är snabbare än allt annat på marknaden. Batteriet på XS Max varar en dag utan problem och har bäst standby av alla telefoner här på grund av iOS utmärkta optimering. Det enda negativa är att iPhones är väldigt dyra. Har man en äldre iPhone och vill uppgradera är detta en utmärkt telefon, men svår att sälja in till Android-användare.

+

iOS, användarvänlig, snabb

Dyr

Till Topplistan

link