Advized - oberoende köpråd
logo
search
P30 Pro 128GB Aurora en mobiltelefon från Huawei

Huawei P30 Pro 128GB Aurora

Topplistor

2 Topplistor

Kundvagn

6 Återförsäljare

8 490 :-

länk

8 990 :-

länk

8 990 :-

länk

8 990 :-

länk

8 990 :-

länk

9 039 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized rekommenderar från YouTube

Tech-youtubern Marques Brownlee visar upp det allra bästa och sämsta med P30 Pro.

Tech-youtubern Marques Brownlee visar upp det allra bästa och sämsta med P30 Pro.

Produkten finns med på 2 topplistor

Mobiltelefonen med bäst kamera

1. Huawei P30 Pro 128GB Aurora - Med tanke på förra årets succéer i både Huawei P20 Pro och Mate 20 Pro är det föga förvånande årets modell, Huawei P30 Pro, som omedelbart hamnar högst upp på topplistan över bästa mobilkameran. Precis som i tidigare modeller har den klassiska kameratillverkaren Leica varit med och fingrat på optiken för att man skall kunna uppnå bästa resultat. I P30 Pro hittar vi inte mindre än tre olika kameror på baksidan, en normalvinklig, en vidvinklig och en televinkel för bästa variation utav bilder. Kompletterat med en duktigt smart mjukvara så blir resultatet ungefär så bra det bara kan bli just nu! Sin vana trogen så följer Huawei upp detta med duktigt kompetent hårdvara i övrigt och ett batteri som till och med får telefonen att överleva en hel dag med mig, något väldigt få enheter gör! P30 Pro är definitivt mobilkameran att slå i år och tills dess att någon gör det, då är det här mitt absoluta toppval!

+

Fantastisk mobilkamera

Huaweis Androidskal tilltalar inte

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen

2. Huawei P30 Pro 128GB Aurora - P30 Pro är den nyaste telefonen på listan och kommer med en kamera som har en ny 5x zoom-lins med ett speciellt glas på insidan som gör det möjligt att zooma in hela 50 gånger digitalt! Det är den enda telefonen i dagsläget som har den funktionen. Mobilen har också en fingeravtrycksläsare i skärmen. Vad som gör att Huawei inte kommer på första plats är de har valt att använda benledningsteknologi för samtal, vilket betyder att framsidan inte har någon "riktig" högtalare, även om samtalsljudet är jättebra. En nackdel är att mobilen stänger ner appar i bakgrunden för att spara batteri, vilket gör att appar ofta behöver ladda om. I övrigt är det här är en mobil som har det mesta. Huawei är kända för att ha exceptionellt bra batteri på sina telefoner och även P30 Pro har en mycket bra batteritid på 1-2 dagar utan problem.

+

Kameran, batteri

Inga stereohögtalare

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Mobiltelefonen med bäst kamera

Joachim Björnström

Av Joachim Björnström

Borttagen från listan 8 oktober 2019

Nysläppta P30 Pro har anlänt till Sverige, och det med besked! Här har vi ett riktigt kameramonster och Huawei fortsätter gå i bräschen för mobilkameror. Det som sticker ut mest är förmodligen den optiska zoomen på hela 5 gånger, detta utan att tappa i kvalitet! Minst sagt imponerande att få till det på en slimmad mobiltelefon. Det går att zooma upp till hela 50 ggr! Men då sker det digitalt och kvalitén blir lidande. Utöver zoomlinsen finns en vidvinkellins för att få till schyssta landskapsbilder eller fota i trånga utrymmen, så som inomhus eller i stadsmiljö. Givetvis har Huawei behållit 40 megapixel-linsen, vilket låter dig ta extremt högupplösta bilder som gör sig bra för förstoring eller utskrift! Mörkerprestandan i kameran är häpnadsväckande, den fotar utmärkt i nästan helt mörka utrymmen, och bilderna blir som om de vore tagna i dagsljus!

Bästa mobiltelefonen

Joachim Björnström

Av Joachim Björnström

Borttagen från listan 9 oktober 2019

Nysläppta P30 Pro förtjänar sannerligen en plats på den här listan. Främst för sin fenomenala kamerauppsättning! Huawei visar återigen att det är ett märke att räkna med, prestandamässigt ligger P30 Pro i nivå med andra tillverkares flaggskepp,och kommer givetvis med Android 9.0. Utöver den utmärkta kameran har vi här en riktigt bra skärm, om än inte lika högupplöst som t.ex Samsung S10 eller syskonet Mate 20 Pro. Det har ingen större påverkan på bildkvalitén, men batteritiden påverkas positivt av den lägre upplösningen! För normalanvändaren räcker batteriet åtminstone två fulla dagar, vilket får anses riktigt bra i dagsläget. Triumfkortet är dock kameran, som består av tre linser på baksidan, en 40-megapixel, en 5x Optisk zoom samt en vidvinkellins om 20 megapixel. Kameran presterar klassledande i mörker! P30 Pro är telefonen för dig som prioriterar en supervass kamera i nätt format, och en bra batteritid!

Mobiltelefonen med bäst kamera

Sebastian Lejon

Av Sebastian Lejon

Borttagen från listan 30 september 2019

Huaweis splitternya flaggskepp som nyligen lanserades i Paris kan nog ses som den mest ultimata kameratelefonen i skrivande stund. Den har stöd för 5x optisk zoom och 10x hybrid-zoom, vilket ger möjligheten att få enastående kvalitet även på bilder som är tagna från långt håll. Du har möjlighet att zooma in upp till hisnande 50(!)x, även om det såklart innebär reducerad kvalitet. Du har på denna telefonen 4 kameralinser: en vanlig vidvinkel-lins, en ultra-vidvinkel för att få in mer av omvärlden i dina bilder, en zoom-lins och en så kallad ToF-lins, som fångar mer detalj i bilden för bättre skärpedjup och skapar bokeh-effekter vid porträtt. Du har även ett nattläge för att fånga detaljer även i mörka situationer. Om du gillar att fota objekt och behöver zoom är denna ett givet köp.