search

1. Nokia 3310 2G Dark Blue

Bästa mobiltelefonen för barn - Plats 1

Ahh, 3310, världens förmodligen mest kända modell och den tolfte mest sålda mobilen genom tiderna. 2017 kom den tillbaka med en lite nyare design, men med samma mål. En hållbar telefon med en sjukt bra batteritid och som gör det som en telefon ska göra, ringa! Den här telefonen är perfekt för ett yngre barn som bara ska kunna ringa, när som helst, var som helst. Med en batteritid på upp till en månad standby är det sällan den behöver laddas upp. Det finns hörlursuttag och stöd för MP3-filer, så även fast telefonen inte är så avancerad kan man lyssna på musik, eller vad man nu vill lyssna på. Den har även en enklare kamera, tillräcklig för att fota något som man bara vill visa upp. Är den tålig? Ja, klart den är! Även fast den kanske inte tar sönder golv när man tappar den (eller ja, vem vet) så kommer den att hålla länge!

Rekommenderas av 1 Expert

NetOnNet logo

590 :-

länk
Proshop logo

555 :-

länk
Dustin Home logo

590 :-

länk

2. Apple IPHONE SE 32GB GOLD OLÅST

Bästa mobiltelefonen för barn - Plats 2

En instegsmodell till de lite vassare modellerna från Apple, men med samma kvalitet. Denna mobil har allt man behöver. Snabb hårdvara, det senaste operativsystemet, OK batteritid och bra kamera. Men framför allt så har den 100% stöd och optimering för sociala medier, som så många unga håller på med. Telefonen har en baksida av aluminium, och för extra stöttålighet så finns det tusentals skal och skydd att köpa till. Med funktioner som "Hitta min iPhone" och "Hitta mina vänner", alternativt meddelande-appen, kan man se var telefonen håller hus och även spärra den om den förloras. Du kan alltså kolla var ditt barn är, men även se var telefonen är om den försvinner. Detta är en komplett mobil för barn, lite dyrare än de andra men också den bästa.

Rekommenderas av 1 Expert

3. Xiaomi Mi A1 64GB - Black (Dual SIM)

Bästa mobiltelefonen för barn - Plats 3

Xiaomi Mi A1, ett samarbete med Google, vilket ger denna telefonen den senaste versionen av Android i minst två år till, något som inte ens värsting-mobiler från Samsung får. Till ett lågt pris får du en komplett mobil. Telefonen har snabb hårdvara, 64GB lagring och två kameror där bak, en extra för zoom. Den här telefonen ger ditt barn en modern mobil till ett lågt pris, dessutom utan glas på baksidan, vilket gör den mer stöttålig. Tillbehör finns inte lika tillgängligt som till iPhones eller Galaxy-modeller, men tillräckligt mycket finns för att kunna skydda telefonen. Detta är en riktigt bra telefon för sitt pris, med bra batteritid, bra hårdvara och en bra design som är stöttålig.

Rekommenderas av 2 Experter

Proshop logo

2 190 :-

länk

4. Motorola Moto G5s Plus 32GB Dual SIM Grå

Bästa mobiltelefonen för barn - Plats 4

Stöt- och stänksäker i ett! G5s är en riktigt bra telefon med utrymme för stötar och lite stänk, ja, den klarar det mesta som händer i vardagen. Mobilen har bra hårdvara, bra batteritid och har även stöd för snabbladdare, vilket dessutom ingår i köpet! Med TurboPower-laddaren får du upp till sex timmars användning på 15 minuters laddning, perfekt om ditt barn glömde ladda mobilen dagen innan. Den här telefonen passar barn perfekt, inte bara för att den är tålig, utan också för att den är modern. Den klarar av spel utan problem och tar dessutom fina bilder. Lyssna på musik? Inga problem, det finns många appar och även stöd för MP3-filer, som lyssnas enkelt på genom hörlursuttaget. Detta är en komplett mobil, till ett väldigt bra pris.

Rekommenderas av 2 Experter

Proshop logo

1 790 :-

länk
NetOnNet logo

1 790 :-

länk
CDON logo

2 990 :-

länk

Bästa mobiltelefonen för barn

calendar

7 juni

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

8

Någon gång kommer ditt barn att behöva en mobil, kanske efter fotbollsträningen för att ringa om skjuts, eller bara för att kunna höra av sig om var hen håller sig hus. Ja, användningsområdet är stort men vilken mobil ska ett barn ha?

Teodor Widerberg betygsätter bästa mobiltelefonen för barn

Den ska såklart hålla, vara snygg och enkel att använda. Gärna billig också, så behöver det inte bli så dyrt om olyckan är framme, barn kan ju vara lite oförsiktiga. Är det ett välkänt märke så finns det ofta en drös med tillbehör, allt från leksaker till tåliga skyddsskal. När jag gjorde denna listan tittade jag främst efter tre saker; pris, hållbarhet och hur komplett den är med alla funktioner och stöd som kan behövas.

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Teodor Widerberg


Teodor Widerberg

2018-06-07

Läs mer om oberoende experter