search
Övervakningskameror

Övervakningskameror

2 listor i den här kategorin

Arlo Essential - hemövervakning utan sladdar

12345
Arlo Essential - Test - hemövervakning utan sladdar

Test, 16 november 2020 - Vår expert Daniel Röjdeby recenserar Arlo Essential.

Till testet

link

Bästa wifi-kameran utomhus

Pro 2 VMS4130P
Stamp
Ultra VMS5140
Stamp
Presence
Stamp

17 november 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Daniel Röjdeby får välja. Få all info om varför Arlo Pro 2 VMS4130P slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi övervakningskameror

Experterna inom övervakningskameror är personer som själva testat flera olika övervakningssystem och håller sig uppdaterade om det senaste inom övervakningskameror. När de sätter ihop sina topplistor om övervakningskameror så väljer de ut vad de själva anser är det bästa på marknaden just nu, baserat på sin kunskap och egna erfarenheter. Daniel Röjdeby är en av våra experter inom övervakningskameror. Han anser att om du ska köpa en övervakningskamera så bör du satsa på en smart sådan. Den kan du integrera med andra smarta saker och du får även smarta funktioner såsom möjligheten att via en app se vad som händer i hemmet när du är på jobbet.

Experter testar Övervakningskameror

Våra experter testar och recenserar även övervakningskameror. Experten testar då övervakningskameran under en längre period i sitt eget hem. Experterna väger in i sina test vad som kan vara viktigt för just dig, därför sätter de betyg efter behov. Om du till exempel inte bryr dig om att kunna integrera övervakningskameran med andra smarta prylar utan bara vill ha något enkelt och billigt för att få bättre koll på ditt hem, så kanske en produkt får ett högre betyg utifrån det behovet. Alla experter inom övervakningskameror är helt oberoende. Det betyder att produkterna de rekommenderar och betygen de sätter är utifrån deras egna, ärliga åsikter - utan påverkan från någon tredje part.