search
Powerbanks

Powerbanks

1 ny lista senaste månaden

Bästa powerbank

EB-U1200CSEGWW, 10000MAH, Silver
POWERSTATION XXL FOR LAPTOPS AND MOBILE DEVICES USB-C BLACK 19500MAH
Plus 215774, Solcellsladdare, 220 mA, batterikapacitet 15000 mAh

15 maj 2020 - Jimmy Lee Skrufve placerade Samsung EB-U1200CSEGWW, 10000MAH, Silver i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi powerbanks

Enligt vår expert Jimmy Lee Skrufve är en powerbank ett must-have i väskan. En powerbank är en förhållandevis simpel produkt, ändå finns det en uppsjö av olika varianter på marknaden. Här har Jimmy valt ut de bästa som matchar olika behov, så du enkelt kan hitta den som passar dig bäst. Jimmy Lee Skrufve är tidigare teknikskribent på Macforum och har testat massvis av olika teknikprylar genom åren, både genom sitt jobb och för att han har ett privat intresse av teknik.

Experter testar Powerbanks

Experterna på Advized skriver sina listor utifrån sin erfarenhet av att ha testat många olika produkter. Listorna är med andra ord inga vanliga tester, utan experternas personliga rekommendationer baserade på deras kunskap inom sitt expertområde. Ingen påverkar vilka produkter experterna rekommenderar, utan här får du ärliga och oberoende expertråd. Här är Jimmy Lee Skrufves allra bästa tips på powerbanks som kommer vara din räddare i nöden på resan eller under dagen när du är på språng.