search
Robotdammsugare

Robotdammsugare

3 listor i den här kategorin

Irobot Roomba i7+ - rent i hörnen utan tjafs

12345
Irobot Roomba i7+ - Test - rent i hörnen utan tjafs

Test, 23 december 2020 - Vår expert Victor Svaleklint recenserar Irobot Roomba i7+ 7558.

Till testet

link

Robotdammsugare med moppfunktion

Roborock S6 MaxV
Stamp

20 november 2020 - Läs mer om varför Roborock S6 MaxV kom på första plats när experten Victor Svaleklint valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa robotdammsugaren

Richard Hagerwald
Victor Svaleklint

2 experter tipsar

2 419 har guidats av listorna

Botvac D9
Stamp
Botvac D7 Connected
Stamp
S6 MaxV
Stamp

10 november 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Richard Hagerwald får välja. Få all info om varför Neato Robotics Botvac D9 slutade som vinnare!

Till Topplistorna

link

Så testar vi robotdammsugare

En robotdammsugare kan vara värt att överväga om du ogillar att dammsuga - och i ärlighetens namn, vem GILLAR att dammsuga? En robotdammsugare är både tidsbesparande och praktisk, men det kan vara svårt att veta vilken man ska satsa på. Du funderar säkert på hur de faktiskt fungerar, om de verkligen tar bort dammet i hörnen och om de klarar att ta sig över trösklarna i ditt hus. Här på Advized får du köpråd från kunniga personer som sammanställt de allra bästa produkterna och summerar det viktigaste du behöver veta om varje produkt. Richard Hagerwald är en renodlad hemautomatiserings-entusiast som är insatt i nätverk och har koll på nya smarta produkter på marknaden. Robotdammsugare är något han använder i sin egen vardag.

Experter testar Robotdammsugare

Vi gör även test av robotdammsugare, där experten testar dammsugaren i sin egen hemmamiljö. Experten skriver sedan sin recension utifrån funktioner och kvalitet, men även utifrån vilka behov den fyller bäst. Såklart är våra experter inom robotdammsugare helt oberoende och ger köpråd utan att vara påverkade av någon andra part, precis som alla experter på Advized. Vi hoppas att någon av robotdammsugarna som det tipsas om här kan bli din nya favoritpryl där hemma!