search
Robotdammsugare

Robotdammsugare

2 nya listor senaste månaden

Irobot Roomba i7+ - rent i hörnen utan tjafs

12345
Irobot Roomba i7+ - Test - rent i hörnen utan tjafs

Test, 23 december 2020 - Vår expert Victor Svaleklint recenserar Irobot Roomba i7+ 7558.

Till testet

link

Robotdammsugare med moppfunktion

S6 MaxV
Stamp
Deebot Ozmo T8 AIVI
Stamp
Braava Jet 250
Stamp

25 mars 2021 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Victor Svaleklint får välja. Få all info om varför Roborock S6 MaxV slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa robotdammsugaren

Victor Svaleklint
Richard Hagerwald

2 experter tipsar

3 091 har guidats av listorna

S5 Max
Stamp
Botvac D7 Connected
Stamp
E4
Stamp

29 mars 2021 - Victor Svaleklint placerade Roborock S5 Max i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistorna

link

Så testar vi robotdammsugare

En robotdammsugare kan vara värt att överväga om du ogillar att dammsuga - och i ärlighetens namn, vem GILLAR att dammsuga? En robotdammsugare är både tidsbesparande och praktisk, men det kan vara svårt att veta vilken man ska satsa på. Du funderar säkert på hur de faktiskt fungerar, om de verkligen tar bort dammet i hörnen och om de klarar att ta sig över trösklarna i ditt hus. Här på Advized får du köpråd från kunniga personer som sammanställt de allra bästa produkterna och summerar det viktigaste du behöver veta om varje produkt. Richard Hagerwald är en renodlad hemautomatiserings-entusiast som är insatt i nätverk och har koll på nya smarta produkter på marknaden. Robotdammsugare är något han använder i sin egen vardag.

Experter testar Robotdammsugare

Vi gör även test av robotdammsugare, där experten testar dammsugaren i sin egen hemmamiljö. Experten skriver sedan sin recension utifrån funktioner och kvalitet, men även utifrån vilka behov den fyller bäst. Såklart är våra experter inom robotdammsugare helt oberoende och ger köpråd utan att vara påverkade av någon andra part, precis som alla experter på Advized. Vi hoppas att någon av robotdammsugarna som det tipsas om här kan bli din nya favoritpryl där hemma!