search
Setting spray

Setting spray

1 ny lista senaste månaden

Bästa setting spray för oljig hy

All Nighter Makeup Setting Spray 118ml
Stamp
Matte Finish Setting Spray 60ml
Stamp
Fix + Matte Spray 100ml
Stamp

11 februari 2021 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Therese Parner får välja. Få all info om varför Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray 118ml slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa setting spray

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray 118ml
Stamp

2 februari 2021 - Therese Parner tycker att Urban Decay fick till en fullträff med All Nighter Makeup Setting Spray 118ml och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi setting spray

Letar du efter en bra setting spray? Här tipsar vår beauty-expert Therése om de bästa på marknaden just nu. Produkttexter utlovar alltid det bästa, men stämmer det alltid? Therése har testat sig igenom de flesta kategorierna inom skönhet och har här plockat ut de produkter som imponerat på henne allra mest. Therése är vår superexpert inom skönhet och har en bakgrund som makeup artist samt hud- och spaterapeut. Hon är riktigt grym på att hitta guldkornen bland alla produkter - oavsett om det är på budget- eller lyxnivå.

Experter testar Setting spray

Alla experter på Advized är oberoende från samarbeten med t.ex. tillverkare eller leverantörer. Därför tipsar de bara om produkter de faktiskt tycker är bra på riktigt - inte för att de får betalt för det. Vårt mål är att göra det enklare för konsumenten att hitta rätt produkt ⭐