search

1. Beard Brother Beard Oil Orange & Red Chili 30 ml

Bästa skäggoljan - Plats 1

En solklar förstaplats går till Beard Brothers Orange Red Chili. Den har en väldigt varm och fräsch doft som påminner om färskpressad apelsinjuice, och chilin ger oljan lite extra värme.

Oljan har en väldigt bra konsistens. Den absorberas lätt av både skägget och huden samt motverkar klåda och irritation. Beard Brother satsar dessutom på ekologiska ingredienser i sina oljor - för dem är kvalitet är A & O.

Oljan innehåller bland annat arganolja, jojobaolja och mandelolja som återfuktar och tillför den näring skägget behöver, vilket bidrar till ett glansigt, återfuktat och välvårdat skägg.

Detta märket har de mest spännande dofterna på hela marknaden och sticker ut lite extra i och med att Beard Brother tillverkar alla sina oljor för hand.

Funkar på både korta och långa skägg. För dig som är ute efter det bästa av det bästa!

+

Ekologisk, handgjord, bra pris

Svårt att få ut de sista dropparna

199 :-

länk

199 :-

Pris hämtat 3/6

länk

2. Mr Bear Family Beard Brew Wilderness

Bästa skäggoljan - Plats 2

På andraplatsen har vi Mr Bear Wilderness. Den här skäggoljan har en härlig doft av gröna sommarängar, lavendel och trä. Det blir inte bättre än så!

Mr Bear håller väldigt hög standard på sina oljor och använder sig bara av ingredienser i toppklass. Oljan är lätt att applicera i skägget, återfuktar ordentligt och lindrar klåda. Man får väldigt mycket produkt för pengarna.

Låt oss också ta en minut och bara beundra förpackningen den kommer i, jag säger bara: HERREGUD! Lätt den snyggaste på marknaden.

Med vårdande mandelolja, aprikoskärnolja, jojobaolja, arganolja, fröolja från nyponros och eteriska oljor får du all den näring och vård som skägg och hud behöver. Mr Bear är helt klart värld sin andraplats!

Wilderness passar till alla typer av skägg och är perfekt för den som är ute efter en olja som är lite dovare i doften.

+

Snygg förpackning, prisvärd

Pipetten räcker inte hela vägen ner

219 :-

länk

219 :-

Pris hämtat 3/6

länk

219 :-

Pris hämtat 3/6

länk

3. Oil Can Grooming Iron Horse Beard Oil 50ml

Låt oss här börja med designen, hur cool är den inte?! Det blir inte häftigare än att ha en oljetank för sin skäggolja.

Oil Can Grooming levererar i både design och doft. Just denna olja har en doft av läder och vildhallon, dock skulle doften av vildhallon kunnat varit lite starkare, men hey, vem gillar inte doften av läder?

Den är lite lättare i konsistensen än andra oljor jag har testat, något jag gillar. Oljan sugs lätt upp av både skägget och hyn. Den är även perfekt att använda under sitt raklödder när man rakar sig då den skyddar huden och gör att hyveln glider lättare, vilket minskar irritation.

Det här är en bra skäggolja till lite längre skägg då den är väldigt lätt, vilket gör det enkelt att applicera ända in till roten på skägget.

+

Designen, konsistensen på oljan

Lite högt pris

299 :-

länk

299 :-

länk

299 :-

Pris hämtat 3/6

länk

4. Beard Brother X D Brand Beard Oil - Vanilla & Sandalwood

Det är så jämnt mellan tredje- och fjärdeplatsen. Jag hade verkligen svårt att bestämma mig, men på fjärdeplatsen har vi alltså ett samarbete mellan Beard Brother och Dbrand.

Denna skäggolja har en doft av vanilj och sandelträ. Vem älskar inte doften av vanilj? Sandelträt bryter av det söta i vaniljen så det blir en lite mer maskulin doft. Svårslaget om du frågar mig!

Vi har även här oljor av bästa kvalitet. Den innehåller arganolja, jojobaolja, madelojla och aprikoskärneolja som tillför vitaminer och näring till skägget, vilket är a och o för ett välmående skägg.

Denna olja riktar sig till den kräsne, den som letar efter de lilla extra, och vill ha vårdande ingredienser i toppklass. Det gör skägget mjukt, glansigt och väldoftande.

+

Doften, priset

Svårt att få ut sista dropparna

179 :-

Pris hämtat 3/6

länk

199 :-

länk

Bästa skäggoljan

calendar

14 okt 2019

Skäggolja

Skäggolja

416

Har du skägg? I så fall är skäggolja ett måste! Kort eller långt, glest eller tjockt - alla skägg förtjänar ordentligt med fukt. Skäggoljan återfuktar inte bara skägget, utan även huden under.

Jessica Dieno betygsätter bästa skäggoljan

I mitt jobb som barberare har jag nog testat de flesta märkena inom skäggvård, och här har jag valt ut de fyra bästa produkterna på marknaden enligt mig. Jag har varit noga med att välja ut produkter av hög kvalitet för att du ska hitta den bästa skäggoljan för just ditt skägg. För vem vill ha ett kliande och ovårdat skägg?

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Jessica Dieno


Jessica Dieno

Läs mer om oberoende experter