search
Skrivare

Skrivare

2 listor i den här kategorin

Bästa bläckstråleskrivaren

Epson EcoTank ET-7750
Stamp

18 september 2020 - Alexander Eismar tycker att Epson fick till en fullträff med EcoTank ET-7750 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa multifunktionsskrivaren

EcoTank ET-7750
Stamp
Color LaserJet Pro MFP M283fdw
Stamp
DCP-L3517CDW
Stamp

28 september 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Alexander Eismar får välja. Få all info om varför Epson EcoTank ET-7750 slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi skrivare

Här hittar du våra experters bästa tips på skrivare. Experterna har genom erfarenhet, kunskap och research valt ut de skrivarmodeller de själva tycker är bäst på marknaden och sammanställt detta i sina topplistor. Vill du till exempel ha en bläckstråleskrivare men slippa krångla med bläckpatroner, eller är det viktigt för dig att kunna skriva ut snygga fotografier? Oavsett så kommer experterna här guida dig till vilken skrivare som passar dig allra bäst.

Experter testar Skrivare

Experterna inom skrivare är personer som har stor teknisk kunskap och erfarenhet av skrivare. Alexander Eismar är en av våra experter inom denna kategori som har jobbat i butiker som säljer skrivare, därför har han bra koll på olika märken och vilka modeller som konsumenterna ofta är nöjda med. Alexander har även en stort teknikintresse och håller sig uppdaterad om de senaste innovationerna inom hemelektronik. Alexander är självklart oberoende - precis som alla experter på Advized. Det innebär att han inte är påverkad av någon tredje part när han rekommenderar produkter, utan endast tipsar om sådant han verkligen tycker håller måttet. Här får du med andra ord oberoende och pålitliga tips på riktigt bra skrivare!