Advized - oberoende köpråd
logo
search
Rubrikikon för Skrivare

Skrivare

1 listor i den här kategorin

Bästa skrivaren för det lilla kontoret

Color LaserJet Pro M477fnw
HL-L2340DW
CLP-775ND - Skrivare - färg - Duplex - laser - A4/Legal - upp till 33 sidor/minut (mono)/ upp till 33 sidor/minut (färg) - kapacitet: 600 ark - USB 2.0, Gigabit LAN, USB-värd

17 februari 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Per Edman får välja. Få all info om varför Hp Color LaserJet Pro M477fnw slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi skrivare

Att hitta rätt skrivare kan vara svårt, så här har vår expert Per Edman tipsat om de skrivare han tycker är de bästa på marknaden. Per har installerat, testat och felsökt tusentals skrivare genom sitt jobb på Techtroopers. Han har koll på vilka modeller som är smidigast, och om du letar efter en bra skrivare för det lilla kontoret har du tur - där kan Per guida dig till den bästa. Han tipsar om skrivare från kvalitetsmärken som Hp, Brother och Samsung, för olika typer av företag och hemmakontor.

Experter testar Skrivare

Topplistorna här på Advized är inga laboratorie-tester, utan rekommendationer från experter som testat många produkter inom sitt expertområde. Du kan alltid vara säker på att tipsen du får är oberoende och att våra experter lyfter fram produkter som de själva hade kunnat tänka sig att köpa. Per har till exempel inte fått extra betalt av HP för att kalla deras skrivare “den perfekta balansen mellan kapacitet och pris”. Han tycker helt enkelt att den är bäst!