search
Smarta klockor

Smarta klockor

6 listor i den här kategorin

Huawei Watch GT 2 42 mm - begränsad men godkänd som träningsklocka

12345
Huawei Watch GT 2 42 mm - Test - begränsad men godkänd som träningsklocka

Vårt senaste test, 6 mars 2020 - Vår expert Milad Zeyghami recenserar Huawei Watch GT 2 42mm Sport Edition.

Till testet

link

Bästa pulsklockan

Forerunner 235
Stamp
M430
Stamp
Galaxy Watch Active
Stamp

2 juni 2020 - Dejan Lupeskovic placerade Garmin Forerunner 235 i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa smartklockan för Android

Ted Larsson
Milad Zeyghami

2 experter tipsar

169 har guidats av listorna

Galaxy Watch 46mm LTE
Stamp
Carlyle HR Gen 5 FTW4025
Stamp
Galaxy Watch Active2 44mm LTE Stainless Steel
Stamp

16 juni 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Ted Larsson får välja. Få all info om varför Samsung Galaxy Watch 46mm LTE slutade som vinnare!

Till Topplistorna

link

Bästa smarta klockan för iPhone

Joakim Ewenson
Dejan Lupeskovic

2 experter tipsar

779 har guidats av listorna

Apple Watch Series 5 4G 44mm Aluminium with Sport Band
Stamp

7 juli 2020 - Joakim Ewenson tycker att Apple fick till en fullträff med Watch Series 5 4G 44mm Aluminium with Sport Band och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistorna

link

Bästa smartklockan

Apple Watch Series 4 Nike+ 44mm Aluminium with Nike Sport Loop
Stamp

27 september 2019 - Erik Rahm tycker att Apple fick till en fullträff med Watch Series 4 Nike+ 44mm Aluminium with Nike Sport Loop och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi smarta klockor

Låt våra experter guida dig genom världen av smarta klockor! Experterna i denna kategori har ofta själva ägt många smarta klockor och älskar att testa alla olika funktioner de erbjuder. De har koll på vilka smartklockor som faktiskt funkar på riktigt och lätt och smidigt synkroniserar sig med mobiltelefonen, vilka som funkar med iPhone och vad som egentligen gör en pulsklocka. Experterna håller sig ständigt ajour vad gäller nya modeller och uppdaterar sina listor med det senaste.

Experter testar Smarta klockor

I experternas tester av smarta klockor lyfter de vem klockan passar för/ inte passar för samt vilka behov den tillgodoser - detta för att hjälpa dig som konsument. Experterna är helt oberoende när de skapar sina recensioner och topplistor och har olika fokus och utgångspunkter när de skriver. Dejan Lupeskovic lägger gärna lite extra vikt vid design, utan att för den skull försumma funktionalitet och kvalitet. Erik Rahm gillar att träna med smartklocka och lyfter därför gärna träningsfunktionerna när han skriver om smartklockor.