Advized - oberoende köprådlogologo
search
Ionic Blue Gray/Silver Gray en smart klocka från Fitbit

Fitbit Ionic Blue Gray/Silver Gray

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

6 Återförsäljare

Elgiganten logo

2 490 :-

länk
NetOnNet logo

2 490 :-

länk
MediaMarkt logo

2 490 :-

länk
ComputerSalg logo

2 789 :-

länk
Power logo

2 690 :-

Pris hämtat 6/12

länk
Dustin Home logo

3 199 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa smarta klockan för iPhone

3. Fitbit Ionic Blue Gray/Silver Gray - Fitbit är fortfarande ledande inom wearables (smartklockor och aktivitetsarmband), mycket tack vare deras breda utbud och att de fungerar till iOS såväl som Android. Det krävs dock inte mycket för att se att iOS är i fokus då kompatibla funktioner fungerar bäst här. Tyvärr håller gränssnittet inte högsta nivån då det ofta laggar, och apputbudet är ganska sparsamt. Notifikationer läses in, men kan tyvärr enbart svaras på med förinställda svar. Men för den som vill ha den ultimata träningsklockan till sin iPhone med upp till 5 dagars batteriuthållighet och sömnmätning i toppklass är detta kämpen att titta på. Klockan har en mycket trevlig och ljusstart skärm, är vattenresistent upp till 50 meter och har en betaltjänst som har mer stöd för fler banker i Sverige än Apple Pay. Detta innebär att du kan betala med klockan i butiker som erbjuder blipp-betalning.

Till Topplistan

link

Bästa pulsklockan

4. Fitbit Ionic Blue Gray/Silver Gray - Denna klocka är en mix mellan en pulsklocka och en smartklocka. Klockan har bra träningsfunktioner som GPS med 10 timmars batteritid vid konstant användning. Jämfört med nr 1 och 2 på listan har denna fler träningsfunktioner där den kan känna av cykling, löpning, simning mm. Samtidigt är klockan en smartklocka och kan visa notifikationer, spara musik på klockan och användas till att betala med på NFC-terminaler. Med en prenumeration på 399kr/år får du en personlig coach och tillgång till flera olika typer av träningsprogram. Klockan gör allt bra men är inte bäst på allt. Samtidigt är den dyrare än nummer 1 och 2 på listan vilket gör den till ett sämre köp om du bara vill ha en bra pulsklocka för löpning. Är du däremot ute efter en pulsklocka som är lik en vanlig smartklocka, men med flera träningsfunktioner, då är denna för dig!

Till Topplistan

link

Bästa smartklockan

4. Fitbit Ionic Blue Gray/Silver Gray - När folk pratar om aktivitetsmätare är Fitbit fortfarande störst på marknaden. När det gäller klockor är tillverkaren dock fortfarande ung och att utmana Apple är inte lätt. Området där Fitbit briljerar är fortfarande GPS-baserad träning så som löpning och cykling. Klockan kommer med inbyggd GPS och konstant pulsmätning. Även gällande sömnmätningar ligger Fitbit fortfarande bäst i test. Som smartklocka har den dock vissa brister. Med en Android-telefon kan du skapa egna meddelanden i förebyggande syfte som du sedan kan välja att svara på sms med. På iOS är det mer begränsat. Även gränssnittet ligger efter de stora utmanarna med en känsla av långsamhet vid varje aspekt, inkluderat enkel bläddring. Fitbit Pay, tillverkarens betaltjänst, ligger dock före både Google och Apple i Sverige när det gäller kompatibla banker. Inte långt före, men före.

Till Topplistan

link