search
Spel

Spel

2 listor i den här kategorin

Bästa spelen för Switch

Switch The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild

14 juni 2019 - Johan Fors tycker att Switch fick till en fullträff med The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa spelen för två spelare

Super Smash Bros.
Super Mario Odyssey (UK, SE, DK, FI)
Minecraft

14 juni 2019 - Johan Fors placerade Wii U Super Smash Bros. i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi spel

Här hittar ni Advizeds gamers! Våra spelexperter har här kokat ner det enorma spelutbudet på marknaden till några listor med de bästa spelen just nu. Majoriteten av spelen har experterna testat själva, men ibland tipsar dem även om spel som de är nyfikna på och tror är up and coming. Här hittar du de bästa skräckspelen, bästa spelen för barn och vilka spel du borde införskaffa beroende på om du har en Xbox, Playstation eller Switch.

Experter testar Spel

Våra spelexperter är allt från professionella spelskribenter till personer som bara har ett enormt intresse för spel och älskar att testa de senaste spelnyheterna. Lisa Dahlgren har skrivit spelrecensioner för Gamereactor under många år och är riktigt vass på rollspel och spel för Xbox, och Johan Fors är vår pålästa spelexpert som kan allt om både indiespel och de senaste stora titlarna. Självklart är våra spelexperter oberoende och tipsar endast om spel de själva gillar, utan påverkan från annat håll.