search
Spel

Spel

2 listor i den här kategorin

Bästa spelen för Switch

The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild
Sonic Mania Plus
Octopath Traveler

14 juni 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Johan Fors får välja. Få all info om varför Switch The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa spelen för två spelare

Wii U Super Smash Bros.

14 juni 2019 - Läs mer om varför Wii U Super Smash Bros. kom på första plats när experten Johan Fors valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi spel

Här hittar ni Advizeds gamers! Våra spelexperter har här kokat ner det enorma spelutbudet på marknaden till några listor med de bästa spelen just nu. Majoriteten av spelen har experterna testat själva, men ibland tipsar dem även om spel som de är nyfikna på och tror är up and coming. Här hittar du de bästa skräckspelen, bästa spelen för barn och vilka spel du borde införskaffa beroende på om du har en Xbox, Playstation eller Switch.

Experter testar Spel

Våra spelexperter är allt från professionella spelskribenter till personer som bara har ett enormt intresse för spel och älskar att testa de senaste spelnyheterna. Lisa Dahlgren har skrivit spelrecensioner för Gamereactor under många år och är riktigt vass på rollspel och spel för Xbox, och Johan Fors är vår pålästa spelexpert som kan allt om både indiespel och de senaste stora titlarna. Självklart är våra spelexperter oberoende och tipsar endast om spel de själva gillar, utan påverkan från annat håll.