Advized - oberoende köpråd
logo
search
Rubrikikon för Stavmixers

Stavmixers

2 listor i den här kategorin

Bästa stavmixern

Peter Wåhlén
Paul Allaverdi

2 experter tipsar

309 har guidats av listorna

Bamix Swissline Stavblender 200W Vit

3 oktober 2019 - Peter Wåhlén tycker att Bamix fick till en fullträff med Swissline Stavblender 200W Vit och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistorna

link

Guider

Våra experter reder ut begreppen

Peter Wåhlén

Rengöra stavmixer - 3 enkla stegGuide

Av Peter Wåhlén

Så testar vi stavmixers

Här har experterna Peter Wåhlén och Paul Allaverdi valt ut de absolut vassaste stavmixrarna på marknaden. Peter använder en stavmixer nästan dagligen i sitt jobb som konditor och kan därför i sina rekommendationer utgå från sin långa erfarenhet av att testa olika stavmixers. Peter och Paul är som alla våra experter oberoende, och har inte blivit påverkade av någon annan i sina val av produkter. De rekommenderar helt enkelt bara de stavmixers de tycker är bäst!

Experter testar Stavmixers

Här kan du hitta stavmixers från olika prisklasser, men generellt behöver du enligt experterna vara beredd att lägga en slant för att få en stavmixer som håller och klarar att mixa tuffare ingredienser. Det är många små komponenter som ligger bakom en riktigt bra stavmixer, t.ex utformningen av mixerhuvudet, material och funktioner. Som tur är har experterna har koll på allt det där, och serverar här sina bästa tips. Topplistorna är inte baserade på ett test utfört vid ett enskilt tillfälle, utan på deras samlade kunskap och erfarenhet.