search
Stekpannor

Stekpannor

2 listor i den här kategorin

Bästa stekpannan

Scanpan CTX, 28 cm

7 april 2020 - Peter Wåhlén tycker att Scanpan fick till en fullträff med CTX, 28 cm och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa wokpannan

Scanpan 32 cm wok - Pro IQ

5 maj 2020 - Magnus Eriksson tycker att Scanpan fick till en fullträff med 32 cm wok - Pro IQ och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi stekpannor

En riktigt bra stekpanna kan bli din bästa kompis i köket och ge dig massor av matlagningsglädje. Här har våra experter inom köksprylar valt ut sina absoluta favoriter, så du enkelt ska kunna fatta ett bra köpbeslut. Olika beläggningar, material och tyngd kan göra all skillnad för slutresultatet, därför guidar också våra experter dig till vilken stekpanna som passar för vad.

Experter testar Stekpannor

Experterna inom stekpannor är personer som brinner för köksprylar, antingen för att de jobbar professionellt inom restaurangbranschen eller för att dom har ett stort matlagningsintresse kombinerat med en viss nördighet när det kommer till prylar. De är personer som älskar att göra research och testa köksgrejer, så här har de med glädje gjort förarbetet åt dig och valt ut ett fåtal produkter som de tycker är bäst. Topplistorna är inga regelrätta tester, men experterna har ändå testat massor av stekpannor och andra köksgrejer för att de har ett genuint intresse i området. Därför har de mycket kunskap och erfarenhet att utgå från när de rekommenderar produkter. Såklart är alla våra experter inom stekpannor hundra procent oberoende.