Advized - oberoende köpråd
logo
search
Galaxy Tab S3 Svart en surfplatta från Samsung

Samsung Galaxy Tab S3 Svart

Topplistor

1 Topplista

Kundvagn

3 Återförsäljare

Inet logo

4 190 :-

länk
CDON logo

4 190 :-

länk
Proshop logo

4 890 :-

länk

Produkten finns med på 1 topplista

Bästa surfplattan från Samsung

4. Samsung Galaxy Tab S3 Svart - Tab S3 har mycket gemensamt med efterträdaren Tab S4. S-seriens oslagbara skärmar, bra ljud och byggkvalitet samt den medföljande pennan - som ger stora kreativa möjligheter för den som vill, och smarta och praktiska hjälpfunktioner för alla andra - har de gemensamt. Det som skiljer är ju dels att efterföljaren har lite nyare hårdvara och därmed bättre prestanda - men en kanske viktigare skillnad är formatet. Bildskärmen i Tab S3 är inte lika "långsmal" som i Tab S4. Tab S3 kan därför vara ett bättre val för dig beroende på vad du gör mest på din platta. Om du använder den mer för surf och läsning än för film så känns nog det bättre med den större bredden du får i porträttläget i Tab S3. Och att priset gått ner en del sen den släpptes är ju ingen nackdel, ett par dryga tusingar sparar du om du väljer denna istället för Tab S4!

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 2 topplistor

Bästa surfplattan för äldre

Joakim Ewenson

Av Joakim Ewenson

Borttagen från listan 29 april 2019

Om man nu absolut inte vill ha en iPad av någon anledning, då kan det inte bli så mycket bättre än vad Samsung har att erbjuda. Ett lättanvänt och bekant gränssnitt från alla generationer av Samsungs smarta telefoner med Android, fast i ett större format. Med Android får du givetvis fördelen att kunna byta ut och ändra på plattans systemutseende på ett helt annat sätt än vad iOS någonsin kommer att erbjuda. Samsung Galaxy Tab S3 erbjuder bra skärmupplösning, kompetenta specifikationer och dessutom får du med en penna för att kunna rita och anteckna på din platta, kanske rentav locka fram din inre konstnär? Vill du ha en surfplatta som inte är en iPad? Då är det här ett utmärkt val!

Bästa surfplattan för film

Martina Åkerström

Av Martina Åkerström

Borttagen från listan 24 april 2019

Samsungs Galaxy Tab S-serie är de enda plattorna med Amoled-skärm, och gillar du det i telefoner så kommer du att älska det i surfplattor! Det finns ingen annan skärmtyp med samma svärta, färgrikedom och kontrast. Skärmen har även stöd för HDR, och jag tycker den är världens bästa surfplatteskärm just nu. Därför är den självskriven på listan trots att den inte har bästa bildformatet för film, och har lite mindre skärm än de andra plattorna. 32GB internlagring räcker inte så långt om man vill ladda ner offline, men den har minneskortplats så man klarar sig förmodligen fint även om det blir regn hela semesterveckan. Galaxy Tab S3 har fyra högtalare och skärmen är MAGISK! Vill du ha en mer allround-platta kan iPaden eller Mediapaden vara ett bättre val men om du är ute efter att binge-titta på tv-serier utan avbrott så är det den här plattan du ska ha.