search
Symaskiner

Symaskiner

4 listor i den här kategorin

Bästa overlock-symaskinen

Janome MyLock 644D
Stamp

25 september 2020 - Therese Larsson tycker att Janome fick till en fullträff med MyLock 644D och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa symaskinen

140s
Stamp
14 SH 654 N
Stamp
Ambition 630
Stamp

9 september 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Erika Sahlin får välja. Få all info om varför Smarter By Pfaff 140s slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa coverstitch-symaskinen

Cover Stitch
Stamp
CoverPro 2000CPX
Stamp
14 T 970 CoverStitch
Stamp

17 september 2020 - Therese Larsson placerade Baby Lock Cover Stitch i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bra symaskiner för klädsömnad

Viking Opal 650
Stamp
MyLock 644D
Stamp
CoverPro 2000CPX
Stamp

10 september 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Therese Larsson får välja. Få all info om varför Husqvarna Viking Opal 650 slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi symaskiner

Sugen på att börja sy? Här hittar du tips på de bästa symaskinerna! Våra symaskinsexperter har valt ut de symaskiner som de tycker är allra bäst på marknaden och presenterat det i form av topplistor. De har utgått från gedigen erfarenhet av sömnad och kunskaper som de tillägnat sig av att ha testat maskiner från olika fabrikat genom åren. De har stenkoll på allt från budgetalternativ som passar den som bara är lite nyfiken på att prova börja sy, till riktiga monstermaskiner för de mer erfarna. De vet såklart också vilka märken som är pålitliga och vilka funktioner man faktiskt behöver.

Experter testar Symaskiner

En av våra experter inom symaskiner heter Therese Larsson och är en tvättäkta forumguru, särskilt när det kommer till täcksömsmaskiner. Therese håller kurser i att sy och bloggar om ämnet - men framför allt så har hon många, många timmar vid symaskinen i bagaget. En annan av våra symaskinsexperter heter Erika Sahlin och är en entusiast som gärna hjälper andra komma igång med att sy. Nu är hon här på Advized för att guida dig i symaskinsvärlden! Våra experter inom symaskiner är alltid helt och hållet oberoende. Ingen tredje part har påverkat vilka maskiner de rekommenderar, utan här får du helt enkelt deras ärliga tips om vilka symaskiner de anser är bäst.