search
Symaskiner

Symaskiner

4 listor i den här kategorin

Bästa overlock-symaskinen

MyLock 644D
Stamp
Victory
Stamp
MO-80
Stamp

11 januari 2021 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Therese Larsson får välja. Få all info om varför Janome MyLock 644D slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa symaskinen

Smarter By Pfaff 140s
Stamp

9 september 2020 - Erika Sahlin tycker att Smarter By Pfaff fick till en fullträff med 140s och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa coverstitch-symaskinen

Baby Lock Cover Stitch
Stamp

13 januari 2021 - Läs mer om varför Baby Lock Cover Stitch kom på första plats när experten Therese Larsson valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bra symaskiner för klädsömnad

Husqvarna Viking Opal 650
Stamp

13 januari 2021 - Läs mer om varför Husqvarna Viking Opal 650 kom på första plats när experten Therese Larsson valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi symaskiner

Sugen på att börja sy? Här hittar du tips på de bästa symaskinerna! Våra symaskinsexperter har valt ut de symaskiner som de tycker är allra bäst på marknaden och presenterat det i form av topplistor. De har utgått från gedigen erfarenhet av sömnad och kunskaper som de tillägnat sig av att ha testat maskiner från olika fabrikat genom åren. De har stenkoll på allt från budgetalternativ som passar den som bara är lite nyfiken på att prova börja sy, till riktiga monstermaskiner för de mer erfarna. De vet såklart också vilka märken som är pålitliga och vilka funktioner man faktiskt behöver.

Experter testar Symaskiner

En av våra experter inom symaskiner heter Therese Larsson och är en tvättäkta forumguru, särskilt när det kommer till täcksömsmaskiner. Therese håller kurser i att sy och bloggar om ämnet - men framför allt så har hon många, många timmar vid symaskinen i bagaget. En annan av våra symaskinsexperter heter Erika Sahlin och är en entusiast som gärna hjälper andra komma igång med att sy. Nu är hon här på Advized för att guida dig i symaskinsvärlden! Våra experter inom symaskiner är alltid helt och hållet oberoende. Ingen tredje part har påverkat vilka maskiner de rekommenderar, utan här får du helt enkelt deras ärliga tips om vilka symaskiner de anser är bäst.