search
55PUS8503 55" 4k Android Smart TV - Silver en tv från Philips

Philips 55PUS8503 55" 4k Android Smart TV - Silver

Topplistor

2 Topplistor

Kundvagn

2 Återförsäljare

10 890 :-

länk

8 490 :-

länk

Produkten finns med på 2 topplistor

Bästa TV:n under 10.000 kr

1. Philips 55PUS8503 55" 4k Android Smart TV - Silver - Philips 55PUS8503 lyser upp ditt vardagsrum lite mer än övriga kandidater. Ambilight förhöjer mysfaktorn, förstärker svärtan och får TV:n att upplevas som större. Förutom ljus levererar denna TV utomordentligt mycket bild för pengarna. Bra skärpa och naturtrogna färger som verkligen kommer till sin rätt när man spelar upp 4K- och HDR-material. Ska man leta efter svagheter så är det främst kontrasten som inte riktigt når hela vägen. Philips har låtit ljudet ta plats i TV:n, vilket är positivt och gör att den särskiljer sig från många andra TV-apparater som ofta har små högtalare med klent ljud. TV:n levereras med Android OS där den främsta fördelen är utbudet av appar. Philips 8503 fungerar bäst för film- och tv-tittande och är lite mysigare än de andra kandidaterna på listan.

+

Ambilight, bilden, ljudet

Kontrasten

Till Topplistan

link

Bästa TV:n under 10.000 kr

1. Philips 55PUS8503 55" 4k Android Smart TV - Silver - Sugen på en ny TV med suverän bild? Om du kan tänka dig förra årets modell är det här något att slå till på! Bilden är utsökt med hög kvalitet på såväl färg som kontrast. Här används tekniken nano-cell från LG för att lyfta bildkvalitén. Stöd för bildförbättringstekniken HDR Premium lyfter bilden ett snäpp till när den matas med material som har det. Philips har också byggt in bättre ljudsystem i denna modell. Ljudet tar mer plats och man klarar sig bra med det inbyggda ljudet. Ambilight, det omgivande ljuset runt skärmen, ger en ökad dimension och bilden upplevs som större än den är. Operativsystemet är Android, vilket gör det enkelt att koppla en telefon eller surfplatta till TVn. När modellen lanserades kostade den drygt 17000 kronor. Idag kan den fyndas för under 10000 kronor. En TV för dig som vill ha mycket bra bild och helt okej ljud.

+

Bilden, priset, ljudet, Ambilight

Kontrasten kunde varit lite bättre

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 1 topplista

Bästa TV:n under 10.000 kr

Åge Nielsen

Av Åge Nielsen

Borttagen från listan 12 september 2019

Prisvärdheten på denna TV är så bra att den med lätthet platsar i denna lista och som nummer 1! Den levererar verkligen när det kommer till bildupplevelsen. Med quantum dot-teknik i skärmen förbättras både färger och kontraster så de blir mer naturtrogna. TV:n har även HDR-teknik för att höja kontrasten och skärpan. Mata denna TV med en film som är inspelad med HDR-teknik i 4k och den kommer att fullkomligen briljera i bildupplevelse! Uppskalningen (att omvandla en lågupplöst bild till högupplöst) fungerar bra men bilden blir såklart aldrig lika bra som när materialet från början är av högsta kvalitet. Den integrerade soundbaren i nederkanten av skärmen ger ett rätt bra ljud, klart bättre än om den varit utan. Detta är årsmodell 2018 men den står sig fortfarande suveränt mot de nya modellerna, särskilt med tanke på priset! Finns även som 49" och 65". Under sommaren går det ibland att få 65" under 10000 kronor också! Oerhört prisvärt!