search
VR-glasögon

VR-glasögon

1 lista i den här kategorin

Bästa VR-glasögonen

Oculus Rift S
Stamp

11 januari 2021 - Daniel Röjdeby tycker att Oculus fick till en fullträff med Rift S och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi vr-glasögon

Få tips om de allra bästa VR-headseten på marknaden! Experterna inom denna kategori är riktiga gamers som har koll på de senaste. Här har delar de sina bästa tips på VR-glasögon så du får en genväg till de bästa köpbesluten. Experterna utgår både ifrån sina egna erfarenheter av att ha testat många olika modeller av VR-glasögon, samt ifrån research när de skriver sina topplistor. Vill du ha det absolut mest avancerade som finns på marknaden idag, eller vill du ha något prisvärt för att bara prova på Virtual Reality för första gången? Oavsett så tror vi att du kommer hitta rätt VR-headset för just dig, då experterna noga har valt ut VR-glasögon som passar olika användare.

Experter testar VR-glasögon

Daniel Röjdeby är expert inom VR-glasögon och spelkonsoler och har varit aktiv inom spelvärlden sedan Sinclair Spectrum (ni som vet, ni vet). Han har följt utvecklingen inom Virtual Reality-tekniken och själv testat på flera olika headset. Självklart är Daniel oberoende och inte påverkad av någon tredje part när han ger sina köpråd. Med andra ord får du här helt ärliga produkttips från någon som verkligen kan VR!