search

1. Asus ROG Zephyrus GM501GS i7 16GB 512GB SSD + 1TB HDD GTX 1070

Bästa bärbara gaming-datorn - Plats 1

Min drömdator! När jag testade denna dator var det verkligen kärlek vid första ögonkastet. Den är otroligt tunn (19.9mm) och väger nästan ingenting, vilket är perfekt om du är en gamer on the go. Datorn har också en otroligt skarp bild med hela 144HZ, vilket är ovanligt när det kommer till laptops och ger ett skönt flyt i bilden. Det är först när du testat det som du inser att du inte kan vara utan det. Den har en Intel® Core i7 sexkärnig processor som är perfekt vid gaming. Den klarar absolut att spela allt på högsta grafikinställningarna och du hör knappt fläktarna när dom jobbar. Du får verkligen vad du betalat för även om priset är lite i överkant för min smak. Men kolla på den, den är otroligt snygg!

Rekommenderas av 5 Experter

Dustin Home logo

23 490 :-

länk
Inet logo

26 990 :-

länk
CDON logo

26 990 :-

länk
Webhallen logo

23 899 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. Acer Aspire Nitro 5 i5 8GB 256GB PCIe SSD GTX 1050Ti

Bästa bärbara gaming-datorn - Plats 2

Om du letar efter en budget-gamingdator och inte har så jättehöga krav på topprestanda så skulle jag nog ge Acer Aspire Nitro en chans. Ett riktigt bra pris och en bra processor, för att inte tala om vilken snygg design! Kanske inte det som är högst prioriterat, men det är i vilket fall en riktig skönhet. Om jag ska säga någonting negativt med denna dator kan ljudnivån på fläktarna bli lite för hög vid belastning för min smak. Men ska man tumma på priset måste man också tumma lite på kvalitet och då känns det här som ett klokt val. Man kan även aktivera "turbo mode" som gör att fläkten pressas till max för att sänka temperaturen i datorn. Det här är det perfekta alternativet om man behöver en första gamingdator till barnen.

Rekommenderas av 1 Expert

CDON logo

8 999 :-

länk
Inet logo

8 999 :-

länk

3. Asus ROG GL702VM-BA195T

Bästa bärbara gaming-datorn - Plats 3

Här är den ju! Det här är datorn jag själv använder och den sviker mig aldrig! Jag har den alltid med mig när jag är på resande fot och trots en hel del äventyr runt i världen presterar den fortfarande utmärkt. Den klarar av både spel på högsta grafikinställningar samt redigering av bilder och filmer utan några som helst problem - perfekt för mig som håller på en hel del med min Youtube-kanal. Det enda negativa är att den ibland kan låta rätt mycket när fläktarna går på högvarv, vilket ofta är fallet med bärbara datorer. Den stora skärmen gör spelupplevelsen bättre och det blir lättare att verkligen komma in i spelet. Det underlättar även givetvis all bildredigering eftersom detaljerna syns bättre.

Rekommenderas av 1 Expert

4. Msi GL62M 7REX i5 8GB 256GB SSD GTX 1050Ti

Bästa bärbara gaming-datorn - Plats 4

Det här är den bästa budget-gamingdatorn enligt mig. MSI är duktiga på att göra bra tangentbord på sina bärbara datorer, vilket ger spelupplevelsen den där lilla bonusen som kan vara svår att hitta på laptops annars (det är lätt att man får en lite plastig känsla med andra bärbara datorer). Denna dator har en snabb SSD och ytterligare ett plus är att fläktarna faktiskt inte låter så mycket under högbelastning. Man kan även trycka på "fan boost-knappen" så aktiveras sex stycken så kallade Heat Pipes samt dubbla fläktar för att avlägsna värme snabbare från datorn. Den är inte för stor eller tung för att ta med sig och funkar därför perfekt på resande fot. Här har du allt du behöver utan att behöva spränga plånboken.

Rekommenderas av 1 Expert

5. Razer Blade 15 i7 16GB 512GB GTX 1070 144Hz

Bästa bärbara gaming-datorn - Plats 5

Det här är en riktigt snygg dator! Förutom den supertunna och tighta designen har den även RGB Lighting i tangentbordet så du själv kan styra vilka färger tangentbordet ska vara. Det gör att det blir en mer personlig touch på datorn och att den verkligen känns som din. Den är bara 16.8 mm tunn och väger inte mer än 2.1 kg, så den kan följa med dig överallt. Datorn har en otroligt kraftfull processor och med 144 Hz i skärmen flyter allt på riktigt snyggt och behagligt och du slipper det där lagget som alla gamers hatar. Vad mer kan man begära? Priset är kanske inte så plånboksvänligt, men du får vad du betalar för. I det här fallet en riktigt kraftfull speldator som kommer klara allt, och som inte kommer göra dig besviken på något sätt.

Rekommenderas av 1 Expert

Dustin Home logo

25 990 :-

länk
Proshop logo

25 990 :-

länk
CDON logo

25 990 :-

länk
Inet logo

25 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

6. Lenovo Legion Y520-15 i5 8GB 256GB PCIe SSD GTX 1050Ti

Bästa bärbara gaming-datorn - Plats 6

Sista datorn jag vill tipsa om är ännu en budgetdator. Nämligen Lenovo Legion som är en bra gamingdator. Dessa gamingdatorer behöver faktiskt inte kosta en förmögenhet, vilket Lenovo verkligen bevisar här. Med en snabb SSD öppnas spelen snabbare och du kommer igång direkt, och med en stor hårddisk på hela 1TB så kommer du inte ha någon brist på utrymme. Kombinationen av detta och ett schysst grafikkort kommer göra att spelupplevelsen inte skiljer sig så enormt från de absolut bästa bärbara datorerna. Datorn är dessutom hyfsat tyst även under högprestation, och tvingar inte fläktarna att gå bananas så fort du är mitt uppe i en eldstrid i Argone Forest i BF1 eller sträckkollar Youtube-klipp i full HD.

Rekommenderas av 1 Expert

Bästa bärbara gaming-datorn

calendar

6 juli

Datorer

Datorer

92

När det kommer till en bra speldator är det främst processorn och grafikkortet jag är intresserad av. Det man främst ska fråga sig själv när de kommer till inköp av en speldator är följande: vilka spel vill jag kunna spela på datorn? Vilka krav har jag på ljud? Bildkvalité? Batteritid? Är man ingen hardcore gamer så kanske man inte behöver lägga en halv förmögenhet på den absolut dyraste och nyaste datorn, då det finns grymma budgetalternativ också. Datorn får inte heller vara allt för tung och stor då syftet med just en bärbar dator är att man ska kunna ta med sig den överallt utan att få ryggskott. Jag vill ha den bästa, smidigaste datorn till det bästa priset och det är just det jag vill dela med mig av till dig!

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Rebecka Broström


Rebecka Broström

2018-07-06

Läs mer om oberoende experter