search

1. Logitech MX Master 2S Graphite

Bästa trådlösa musen - Plats 1

Logitech MX Master 2S är relativt dyr för att vara en vanlig trådlös mus, men man förstår varför så fort man börjar använda den.

Detta är den bästa trådlösa musen 2019 haft att erbjuda och jag tror även att den kommer toppa listorna under 2020. Den passar särskilt bra för kreativa uppgifter men även för vanligt kontorsarbete.

Medan de flesta möss i den här prisklassen oftast är gamingmöss med väldigt många olika knappinställningar och en iögonfallande design, är den här musen stilren och skapad för produktivitet. Utöver det är den oerhört skön att använda, ligger bra i handen och har en bra batteritid. Den fungerar givetvis till enklare spel, men är inte riktigt en gamingmus.

Du kanske tänker att du inte behöver en avancerad datormus till ditt arbete, men tro mig: när du väl fått känna på en Logitech MX Master 2S kommer du aldrig att vilja gå tillbaka.

+

Bekväm att använda, stilren

Dyr

799 :-

länk

799 :-

länk

799 :-

länk

869 :-

länk

1 190 :-

länk

899 :-

länk

899 :-

länk

999 :-

länk

1 249 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. Logitech MX Anywhere 2S Graphite

Bästa trådlösa musen - Plats 2

En ny och förbättrad version av Logitech MX Anywhere 2.

Den här kompakta musen är lätt att underskatta på grund av sin storlek, men är både kraftfull, mångsidig och väldigt effektiv. Den har felfri spårningsfunktion för musrörelser och med bluetooth-adaptern som följer med är det enkelt att använda den till vilken dator som helst.

Batteritiden är grym och laddningen snabb - på bara 3 minuters laddning har du batteri för en hel dag. Det är väldigt fördelaktigt om du ofta är på resande fot eller springer mellan olika datorer.

MX Anywhere 2S är kompatibel med de allra flesta enheter vilken gör den väldigt flexibel. Den är ett bra val för den som vill ha något mindre, men fortfarande få full funktionalitet.

+

Flexibel

Kan kännas aningen liten

699 :-

länk

699 :-

länk

699 :-

länk

729 :-

länk

799 :-

länk

790 :-

länk

990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Microsoft Precision Mouse

Det här är nog en av de mest stilrena mössen på marknaden och dessutom en av de absolut skönaste. Den ligger närmast som en stressboll i handen.

Förutom att den är snygg och bekväm är den även väldigt precis i sina rörelser och har alla de funktioner en mus bör ha. Den har tre sidoknappar som är programmerbara och ett scrollhjul. Den kommer med en laddkabel som även kan användas för den som vill ha en trådbunden mus. Batteritiden är bra.

Det speciella med den här musen är att du kan ha den kopplad till tre datorer samtidigt och sömlöst föra markören mellan datorerna. Detta är en riktigt smart funktion om du har flera enheter som du vill kunna använda samtidigt. Går även att använda på MacOS för den som vill.

En bra trådlös mus med ergonomisk design som är perfekt för kontoret eller hemmabruk.

+

Smarta funktioner, stilren

899 :-

länk

899 :-

länk

899 :-

länk

949 :-

länk

966 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Steelseries Rival 650 Wireless

Det här är en väldigt populär mus i gaming-kretsar.

Förutom att den har en väldigt snygg design kommer den med 7 programmerbara knappar samt 8 Zone RGB Prism-belysning, vilket ger en förstklassig touch. Rival 650 kommer även med medföljande vikter så du kan anpassa musen till den tyngd som passar just dig.

Till skillnad från många andra möss har Rival 650 dubbla sensorer undertill vilket resulterar i att musen är helt "lag-free". Den missar inga rörelser och medför inga fördröjningar. Du kan ställa in känsligheten för detektering av lyft för att förhindra att markören rör sig när du lyfter upp musen från musmattan - en väldigt praktisk funktion när man spelar skjutspel.

Detta är ett prestandaval med massor av unika funktioner och anpassningsmöjligheter. Ett superbra val för den som vill kunna spela, men också för den som bara vill ha en snygg mus.

+

Stora anpassningsmöjligheter

Batteriet väger en del

1 089 :-

länk

1 099 :-

länk

1 251 :-

länk

1 298 :-

länk

1 127 :-

länk

1 395 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Bästa trådlösa musen

calendar

25 mar 2020

Datormöss

Datormöss

125

Det finns mängder av möss ute på marknaden från en hel drös olika märken, och det kan vara svårt att veta vilken mus som passar just dig. Här tipsar jag om de enligt mig bästa trådlösa mössen på marknaden idag. Denna lista är för dig som är ute efter en ny mus och inte har stenkoll - därför går jag igenom olika typer av möss och lyfter deras respektive fördelar.

Adam Strömberg betygsätter bästa trådlösa musen

De viktigaste med en trådlös mus är att den har bra batteritid, är responsiv och bekväm att använda, men givetvis också att den är snygg. Jag har tagit fram de trådlösa alternativ som uppfyller mina krav och som passar till det mesta inom gaming, arbete och hobbyanvändande.

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Adam Strömberg


Adam Strömberg

Läs mer om oberoende experter