search
Phantom 4 Pro en drönare från Dji

Dji Phantom 4 Pro

Topplistor

0 Topplistor

Kundvagn

0 Återförsäljare

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Bästa drönaren med kamera

Daniel Pettersson

Av Daniel Pettersson

Borttagen från listan 28 december 2019

Om man är ute efter bästa möjliga bildkvalité i detta prissegment är det Phantom 4 Pro som gäller. Denna maskin har utvecklats till perfektion genom åren och är uppföljaren till Phantom 4 Standard Edition. Den har utrustats med en imponerande 1-tums sensor som kan filma i 4k med 60 fps (bilder per sekund)! Med en flygtid på 30 minuter är det en av drönarna på topplistan som klarar sig längst i luften och är dessutom den som klarar hårda vindar bäst! Nackdelen med Phantom-serien är storleken och att den inte går att fälla ihop likt Mavic-serien, förutom propellrarna som man lätt kan ta av. Därför kan den vara lite otymplig att ta med sig ut på äventyr. Detta är drönaren för dig som ställer högsta krav på bildkvalité och stabilitet! Konstruktionen på drönaren är mer robust än de andra och den klarar därför lite hårdare tag.

Bästa drönaren med kamera

Tomas Gustafsson

Av Tomas Gustafsson

Borttagen från listan 9 september 2019

Phantom 4 finns i en mängd varianter och det kan vara lite snårigt att navigera mellan de olika modellbeteckningarna. Pro och Advanced är i alla fall modellerna med något bättre kamera och funktion. Båda två har en ljusstark skärm integrerad i handkontrollen, vilket gör att de funkar oerhört smidigt - du är uppe i luften bara någon minut från det att du plockat upp drönaren ur transportväskan. Phantom 4 är större, lätt ålderstigen, och inte lika mobil i jämförelse med Mavic-serien. Den kan också vara svår att få tag på i affärerna. Därför hamnar den också lite längre ner i min lista. Överlag är Phantom 4 Pro/Advanced en mycket bra och smidig kameradrönare.

Bästa drönaren med kamera

Oscar Suneson

Av Oscar Suneson

Borttagen från listan 10 juli 2019

DJI:s Phantom 4 Pro (P4P) var när den lanserades 2016 revolutionerande då det var första gången man lyckats klämma in en så pass högpresterande kamera i en någorlunda portabel kropp. Det, i kombination med en avancerad "Obstacle Avoidance" i fem riktningar, gör den också mycket användarvänlig. Även möjligheten att kunna byta frekvens, (2.4GHz & 5.8GHz) är ett plus för den som ofta flyger i områden där wifi-nätverk kan störa. Kameran är ett riktigt kraftpaket och har en 1-tums sensor med justerbar bländare som kan spela in i 4K med upp till 60 bilder per sekund och 100Mbps. Detta möjliggör alltså att man till och med kan skapa slowmotion i 4K-upplösning! Stillbilder fotar den med hela 20 megapixel, i både JPEG & RAW, så det finns goda möjligheter för den som vill bearbeta bilderna i efterhand. Här finns alltså det mesta som en fotograf kan tänkas behöva!