Advized - oberoende köprådlogologo
search
Phantom 4 Pro en drönare från Dji

Dji Phantom 4 Pro

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

4 Återförsäljare

Rajala Pro Shop logo

12 490 :-

Pris hämtat 4/3

länk
Japan Photo logo

14 788 :-

Pris hämtat 7/3

länk
Autopartner RC logo

16 790 :-

Pris hämtat 4/3

länk
MediaMarkt logo

10 638 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa drönaren med kamera

1. Dji Phantom 4 Pro - Om man är ute efter bästa möjliga bildkvalité i detta prissegment är det Phantom 4 Pro som gäller. Denna maskin har utvecklats till perfektion genom åren och är uppföljaren till Phantom 4 Standard Edition. Den har utrustats med en imponerande 1-tums sensor som kan filma i 4k med 60 fps (bilder per sekund)! Med en flygtid på 30 minuter är det en av drönarna på topplistan som klarar sig längst i luften och är dessutom den som klarar hårda vindar bäst! Nackdelen med Phantom-serien är storleken och att den inte går att fälla ihop likt Mavic-serien, förutom propellrarna som man lätt kan ta av. Därför kan den vara lite otymplig att ta med sig ut på äventyr. Detta är drönaren för dig som ställer högsta krav på bildkvalité och stabilitet! Konstruktionen på drönaren är mer robust än de andra och den klarar därför lite hårdare tag.

Till Topplistan

link

Bästa drönaren med kamera

2. Dji Phantom 4 Pro - Phantom 4 finns i en mängd varianter och det kan vara lite snårigt att navigera mellan de olika modellbeteckningarna. Enkelt förklarat så har modellerna Pro och Advanced en bättre kamera med en större sensor och upplösningen 20 megapixel, till skillnad mot de modeller som bara har beteckningen 4, vilka har en mindre sensor och bara 12 megapixel. Beteckningen "+" efteråt betyder att modellen har en inbyggd skärm i handkontrollen. Skärmen på 4 pro är ljusstark och helt integrerad i drönarens funktioner. Det gör att den funkar oerhört smidigt och du är uppe i luften efter bara någon minut efter att du plockat upp drönaren ur transportväskan. Trots allt, Phantom 4 är större, lätt ålderstigen och inte lika mobil i jämförelse med Mavic Pro 2. Därför når den inte högst upp på tronen. Men överlag är Phantom 4 Pro en mycket bra och smidig kameradrönare.

Till Topplistan

link

Bästa drönaren för foto

2. Dji Phantom 4 Pro - DJI:s Phantom 4 Pro (P4P) var när den lanserades 2016 revolutionerande då det var första gången man lyckats klämma in en så pass högpresterande kamera i en någorlunda portabel kropp. Det, i kombination med en avancerad "Obstacle Avoidance" i fem riktningar, gör den också mycket användarvänlig. Även möjligheten att kunna byta frekvens, (2.4GHz & 5.8GHz) är ett plus för den som ofta flyger i områden där wifi-nätverk kan störa. Kameran är ett riktigt kraftpaket och har en 1-tums sensor med justerbar bländare som kan spela in i 4K med upp till 60 bilder per sekund och 100Mbps. Detta möjliggör alltså att man till och med kan skapa slowmotion i 4K-upplösning! Stillbilder fotar den med hela 20 megapixel, i både JPEG & RAW, så det finns goda möjligheter för den som vill bearbeta bilderna i efterhand. Här finns alltså det mesta som en fotograf kan tänkas behöva!

Till Topplistan

link