Advized - oberoende köprådlogologo
search
Xperia XZ2 Compact Svart en mobiltelefon från Sony

Sony Xperia XZ2 Compact Svart

Topplistor

4 Topplistor

Kundvagn

7 Återförsäljare

Dustin Home logo

5 490 :-

länk
Elgiganten logo

5 490 :-

länk
Proshop logo

5 990 :-

länk
NetOnNet logo

4 190 :-

länk
MediaMarkt logo

4 990 :-

länk
CDON logo

5 490 :-

länk
Ginza logo

5 579 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 4 topplistor

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

5. Sony Xperia XZ2 Compact Svart - I en tid då telefoner tycks växa allt mer och mer i storlek kan det kännas tryggt att Sony fortfarande tänker på dem som vill ha ett lite nättare format. Xperia XZ2 Compact är den senaste av Compact-modeller att släppas från Sony. Trots det lilla formatet är den fullspäckad av vassa komponenter och hänger definitivt med sina större konkurrenter i snabbhet. Att Sony dessutom är bland de snabbare att uppdatera sina enheter gör denna modell extra intressant. Kameran är mycket bra om än inte i klass med konkurrenterna, som å andra sidan är betydligt större. Inte heller erbjuds några särskilda funktioner likt trådlös laddning och klassiskt hörlursuttag. Å andra sidan är telefonen vattentålig och har en väldigt bra skärm. Liten, kraftfull och till ett väldigt bra pris, därför förtjänar XZ2 compact en plats på listan. Vi håller tummarna för en uppföljare!

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

2. Sony Xperia XZ2 Compact Svart - Sonys Compact-serie blev populär för att den var den enda Android-telefonen som erbjöd flaggskeppsprestanda i ett mindre format. Med tiden sjönk compact-serien i graderna till en mellanklassmobil, men nu gör flaggskepps-compacten comeback med besked! Med bland annat snabbaste processorn, förbättrad kamera, modernare design, bättre skärm, dubbla simkortplatser, fortfarande vattentät och med stereohögtalare vore den här klart intressant i vilket fall. Nu är den dessutom i ett fick- och enhandsvänligt format, och kostar flera tusen mindre än flera av de “normalstora” konkurrenterna! Sony är dessutom bland de bästa Android-tillverkarna på att uppdatera sina telefoner, de får nya uppdateringar både snabbt och under lång tid. Om du klarar dig utan hörlursuttag (adapter medföljer) och vill ha en mobil i toppklass men i behändigare format så är det inte mycket att fundera på.

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen

5. Sony Xperia XZ2 Compact Svart - Det som är speciellt med den här telefonen är att den har ett så kompakt format och ändå är helt fullpackad med de senaste flaggskeppsspecifikationerna – och till ett riktigt attraktivt pris! De som vill ha en mobil som går att använda med bara en hand har inte så mycket att välja på, men denna är verkligen bra nog! Den tillhör de snabbare telefonerna på marknaden idag, och Sony är bra på att hålla sina telefoner uppdaterade. Den har faktiskt varken glas- eller metall-baksida utan en högkvalitativ polykarbonat – plast alltså! Men den både känns och ser bra ut, och står emot både repor och fingeravtryckskladd väldigt bra – jag gillar det! Bra kamera, stereohögtalare, dubbla simkortsplatser eller minneskortplats, och en kanonfin skärm i ett kompakt format. En mycket prisvärd och trevlig mobil som jag skulle kasta mig över direkt om jag sökte en mindre telefon.

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

3. Sony Xperia XZ2 Compact Svart - Sony Xperia XZ2 Compact är Sonys senaste lansering där man kombinerar mycket kompetenta specifikationer med ett något mindre yttermått. Detta dessutom med en omgjord design som skall ligga bättre i handen jämfört med de gamla, mer fyrkantiga telefonerna. Kameran är en av de första på marknaden som erbjuder videoinspelning i 4K med HDR för ökad detaljrikedom. Xperia XZ2 Compact är ett högintressant alternativ för dig med stort fokus på musik, då den innehåller funktioner och finesser för högupplöst uppspelning. Batteriet är på knappt 2900 mAh och bör tillsammans med den mindre skärmen och Android 8 Oreo ge dig ordentligt med livslängd. Givetvis har telefonen även vattentålig design med IP65/68-klassning. Med Sony Xperia XZ2 Compact får du ett mer kompakt alternativ utan att behöva offra prestandan jämfört med konkurrerande telefoner!

Till Topplistan

link