Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search
Elite 65t - Svart en hörlur från Jabra

Jabra Elite 65t - Svart

Topplistor

2 Topplistor

Kundvagn

7 Återförsäljare

MediaMarkt logo

1 790 :-

länk
Dustin Home logo

1 790 :-

länk
Proshop logo

1 790 :-

länk
Kjell & Company logo

1 790 :-

länk
Webhallen logo

1 790 :-

länk
Komplett logo

1 790 :-

länk
NetOnNet logo

1 790 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized rekommenderar från YouTube

Kanalen SoundGuys recenserar Jabra 65t:s olika funktioner och jämför dem med konkurrenter.

Kanalen SoundGuys recenserar Jabra 65t:s olika funktioner och jämför dem med konkurrenter.

Produkten finns med på 2 topplistor

Bästa true wireless-hörlurarna

4. Jabra Elite 65t - Svart - Jabra har gått en annan väg än många andra, då dom länge varit en av dom största tillverkarna av headset för samtal. Det märks även här, då du får en av dom bästa inbyggda mikrofonerna i True Wireless-hörlurar som går att hitta. Hur är ljudet då? Jo, helt klart godkänt! Det kan ibland låta lite artificiellt och ihåligt, men om du får rätt passform så är ljudet bra för prisklassen, med rimligt svar över alla frekvenser. Lurarna har väldigt bra batteritid, 5 timmar och ytterligare 10 timmar med laddningsfodralet. Laddningsfodralet är förövrigt väldigt smidigt att stoppa ner i fickan, men vinner kanske inte några designtävlingar direkt. Själva hörlurarna är relativt diskreta och lär inte få några höjda ögonbryn, varken på ett bra eller dåligt sätt. Är man ute efter ett par diskreta hörlurar med bra samtalsljud så är dessa för dig!

+

Samtalsljud, batteritiden

Ljud kunde varit bättre, designen

Till Topplistan

link

Bästa true wireless-hörlurarna

2. Jabra Elite 65t - Svart - Den mest populära konkurrenten till Airpods i dagsläget kommer från Jabra. De erbjuder precis det Airpods saknar; ljudisolering och en lite tåligare konstruktion mer lämpad för träning. Jabra är ganska smarta också. De stödjer parkoppling med två enheter samtidigt och precis som Airpods pausar de musiken när du tar ut en av lurarna ur örat. Du kan även förutom att byta låt även justera volymen direkt på lurarna. En välkommen funktion som saknas i Airpods, där du måste sträcka dig efter telefonen eller be Siri om hjälp. Ljudmässigt erbjuder Jabra en fylligare ljudbild med med bas än AirPods. Airpods i sin tur låter lite mer distinkt med tydligare fokus på rösterna vilket gynnar röstsamtal. Jabra rår inte på AirPods smidiga parkoppling med Appleprylar, men är å andra sidan ett klokare val för Android-användare. Ett bra köp!

+

Bästa Airpods-alternativet

Inte lika simpla som Airpods

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 1 topplista

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna

Erik Börjesson

Av Erik Börjesson

Borttagen från listan 4 maj 2019

Dessa har jag personligen och är mycket nöjd med vad de erbjuder. Jag gillar designen och de passar väl in i mina öron. Jag har även använt dem i joggingspåret och de funkade alldeles utmärkt samt satt fint kvar i öronen. Är du en löpare finns det andra modeller från Jabra som kan passa bättre, som till exempel vattentåliga Jabra Sport eller Jabra Active 65t. Dock har den här modellen också bra skydd mot vatten och ska klara t.ex. regn när de sitter i öronen om du är ute och blir blöt. De har en riktigt bra batteritid och du får även här ett case för både laddning och förvaring. Uppkopplingen är prima och ljudet likaså. I Jabras app kan du även ställa in en funktion som heter "hear-through", som gör att du kan släppa igenom 50% av ljudet utifrån för att hålla koll på omgivningen när du t.ex. åker kommunalt till jobbet.