search
Momentum Wireless en hörlur från Sennheiser

Sennheiser Momentum Wireless

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

4 Återförsäljare

3 990 :-

länk

4 390 :-

Pris hämtat 6/3

länk

3 690 :-

länk

3 790 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized recenserar

Vår expert Björn Sige har testat produkten. Se video nedan eller läs hela testet här.

Advized recenserar

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa over-ear-hörlurarna

1. Sennheiser Momentum Wireless - De bästa over-ear hörlurarna till vardags, för de allra flesta, är Sennheiser Momentum Wireless - den tredje generationen i Momentum-serien. Här får du i princip allt; en praktfull, snygg och lyxig design, mycket hög komfort, strålande trådlös ljudkvalitet och en uppsjö av modern funktionalitet inklusive smarta beröringssensorer för automatiskt paus/avstängning, senaste bluetooth-tekniken med multiparkoppling, app-stöd med röstassistent, USB-C-laddning och aktiv brusreducering med passthrough-läge. Den aktiva brusreduceringen är dock bara medelbra och inte i klass med de renodlade reselurarna från Bose och Sony. Detsamma gäller batteritiden. Detta är inte hörlurar för den mest intensive resenären eller för träningsnarkomanen. Med det i åtanke är de fantastiska musikhörlurar som du stolt kan visa upp för dina vänner.

+

Ljudet, designen, funktionaliteten

Bara måttlig ANC

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa hörlurarna

1. Sennheiser Momentum Wireless - Med ett elegant designspråk, premiumkvalitet och en prydlig, varm och underhållande ljudbild är Momentum Wireless verkligen ett övertygande alternativ. De har ett riktigt bra kontrollgränssnitt med fysiska knappar och automatiska avkänningsfunktioner. Det mesta i finessväg finns och fungerar kanon, inkl senaste bluetooth-tekniken med både minimal fördröjning och multiparkoppling. Komforten är även den riktigt bra. Brusreduceringen kan inte mäta sig med de bästa, basen (som dock är av hög kvalitet) kan bli en smula överväldigande emellanåt och slider-mekanismen för kåporna känns en smula fragil. App-EQ-n är också i princip värdelös. Annars har Sennheiser lyckats riktigt bra med årets uppgradering och överlag är de min nuvarande favorit i det trådlösa segmentet.

+

Design & funktion, ljudet

Bara måttlig ANC, EQ-funktionen

Till Topplistan

link

Bästa hörlurarna

1. Sennheiser Momentum Wireless - De bästa trådlösa over-ear-hörlurarna - för de flesta - är nya Sennheiser Momentum Wireless. De har alla funktioner du kan tänkas vilja ha (förutom en bra app-EQ): hög komfort, läcker premiumdesign, bra kontrollgränssnitt, utmärkt trådlös prestanda, suverän ljudkvalitet och god batteritid. Inte fullt så god som Sony WH-1000XM3 och B&W PX7, men mer än tillräckligt till vardags. Den enda potentiella deal-breakern med Momentum Wireless är att brusreduceringen kunde varit bättre. Se ANC mer som en trevlig bonus i dessa lurar än ett genuint köpargument. De är nog också lite för klumpiga/sköra för frekvent resande ändå. Annars bockar de av de flesta rutor. Detta är hörlurarna för dig som vill ha en trådlös, funktionsrik och luxuös portabel musikupplevelse i vardagen.

+

Ljudet, designen, funktionaliteten

Måttlig ANC, idiotisk app-EQ

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 1 topplista

Bästa brusreducerande hörlurarna

Björn Sige

Av Björn Sige

Borttagen från listan 21 februari 2020

Momentum Wireless är den tredje generationen av Momentum-lurarna från Sennheiser och de klart bästa hittills. Som förut rör det sig om hög kvalitetskänsla (mmh, doften av nytt läder!) och en elegant design. Momentum Wireless är relativt basglada, men ljudkvalitén rent tekniskt är kanonbra och kanske rent av bäst i klassen just nu. Även sett till användargränssnittet är Sennheiser på topp, med en bra mix av fysiska knappar och smarta funktioner. Musiken pausar när du lyfter kåporna från öronen och lurarna går automatiskt i vila när bygeln fälls ihop. Tyvärr är brusreduceringen inte särskilt imponerande om man jämför med Sony och Bose, därför rankar de inte högre på den här listan. Möjligen har Sennheiser sparat på det krutet till sin nya, mer renodlade reselur PXC-550II? För dig som letar ANC-lurar i första hand för vardagsbruk är Momentum Wireless ett väldigt starkt, om än kostsamt, alternativ.